Шампоан за боядисани коси | Козметична компания Роза импекс

Шампоан за боядисани коси

SPA MASTER PROFESSIONAL - PROTECT LINE

250 ml

ПОКАЗАНИЯ ЗА ПРИЛАГАНЕ
Запазване на цвета на боядисаната коса.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Основан на Швейцарския патентован комплекс GSP – T, който предпазва косата от загуба на цвят и от въздействието на околната среда. Съдържа енергиен антиоксидантен комплекс, синтезиран от Швейцарско грозде и натурален токоферол. Иновативният кондиционер Silplex придава на косата гладкост и притежава антистатичен ефект. Запазва цвета на боядисаната коса задълго.

СПИСЪК НА АКТИВНИ СЪСТАВКИ
1) Швейцарски GSP T комплекс - съдържа енергиен антиоксидантен комплекс, който включва поли- цианиди от Швейцарско грозде и натурален токоферол. Полицианидите са мощни антиоксиданти. Те са силно концентрирани в Швейцарското грозде Pinot Noir, което е основа на комплекса. Защитава косата от ежедневните стресови фактор:УВ -лъчи, сешоар, химични въздействия (морска вода, повърхностно активни вещества), освен това GSP-T е предназначен за предпазване на боядисаната коса от загуба на цвят, избледняване и загуба на блясък.
2) Кондициониращ комплекс Silplex J2-S – Канадски патентован комплекс за 2-фазно кондициониране, представляващ анионен и катионен силиконов полимер. Невероятен блясък и копринен допир. Вие ще забравите, какво е заплетена коса.

ПРИЛАГАНЕ И ДОЗИРАНЕ
3-5 мл се разреждат с вода и се разпенват, след което пяната се нанася в зоната на корените, извършва се хигиенично измиване. Пяната се нанася повторно и се разпределя по цялата дължина, оставя се за 1-2 минути за терапевтично въздействие.

Още продукти от серията