News | Козметична компания Роза импекс

News

30
Apr

Семинар Spa Master Academy.

Обявяваме датата, мястото и часът на провеждане на семинарът Spa Master Academy.
Очакваме ви на 30.04.2023 г., в град Пловдив, ул. Цар Калоян №8, централна сграда на Роза Импекс.
Започваме в 10:00 ч.
Цената е 100 лв.

Местата са ограничени!!

Напомняме, че семинарът е за професионалисти коафьори, стилисти и колористи.

Можете да резервирате своето място на email: rosaimpexltdbg@gmail.com, като посочите своите две имена, от кой град идвате и името на салонът в който работите
Нямаме търпение да се запознаем!

https://www.facebook.com/events/912748443383021

#spamaster #spamasteracademy #Professionalhaircare #professionalhaircosmetics #hairdye #haircare #hairmask #hairlightening #haircolor #Decolor #seminar #hairstylists #plovdiv #RosaImpex #bulgaria #argan #roseoil #keratin #cocnutoil #Pantenol

27
Jan

Козметична компания „Розаимпекс“ ООД откри своя нов фирмен магазин в Пловдив

Магазинът се намира срещу сградата на Община Пловдив, на ул. „Патриарх Евтимий“ № 1.
Откриването на новия магазин е поредна стъпка от стратегията на компанията за по-голямо присъствие на българския пазар.
Акцентира се на традицията и високото качество на предлаганите продукти.

Предлагаме максимално богат избор от нашите козметични продукти  - боя за коса, кремове за лице, ръце и тяло, специална козметика за мъже и СПА продукти на най-конкурентни цени.
Новият магазин на „Розаимпекс“ в Пловдив e  първият фирмен търговски обект на компанията у нас.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2625994560787200&type=3

 

23
Dec

ЦЕНТРАЛ - ПЛОВДИВ” АД обявява ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ на проект

ЦЕНТРАЛ-ПЛОВДИВ АД ул. „Цар Калоян" 8,
тел: 032 655 355

„ЦЕНТРАЛ - ПЛОВДИВ” АД обявява на заинтересованите лица за предстоящо събитие: ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ на проект:

„Изменение на ПУП-ПРЗ и РУП и обемно-устройствено проучване за УПИ |, кв. 71 по плана на |-ва градска част - юг - гр. Пловдив”.  Проектът предвижда промяна на отреждането на УПИ I - 2234, административна, обществена, стопанска дейност, с превеждане в съответствие с идентификатор по КК на гр. Пловдив в УПИ I-1704, обществено обслужващи дейности, жилищно “ строителство и археология за изграждане на обект: "Културно-исторически и обществен център Пловдив”. 

Проектът ще бъде представен от проектантите „Стефан Добрев - архитектура и дизайн „ЕООД пред изпълнителната власт и пловдивските граждани на 08.01.2020 гот 15.00 часа в заседателна зала на Общински съвет - Пловдив.

Освен на сайта на Възложителя www.rosaimpex.com - секция „Новини“, проектните материали са на разположение за запознаване от заинтересованите страни, в администрациите, в административните сгради на районните кметства на гр. Пловдив. 
Файловете свалете от тук:
http://rosaimpex.com/sites/default/files/all-kw-71-ipr-iprz-pup.pdf

 

19
Jun

От къде идва розовото масло и розовата вода?

Розовото масло е течното злато на България! Това е красота, любов, енергия събрани в ароматен еликсир използван за лекарства, парфюми, козметика, това е панацея за красота и любов.
А откъде идва розовото масло и розовата вода?
https://www.youtube.com/watch?v=2Q5cVdEJLvg
През май и юни, в Розовата долина в България разцъфват розите. Розите, от които се получава розово масло и розова вода се събират от 2-3 ч сутринта до 10-11 ч на обед и веднага трябва да се преработят, за да не се изпари натрупаното розово масло в тях. Те се събират ръчно, за да може да се съхрани маслото. Събират се в найлонови чували и бързо се доставят до дестилериите. Изсипват се в дестилатори, апарати при които при определена температура и налягане, чрез парна дестилация се извлича розовото масло. Водната пара извлича маслото, след което парите се втечнява чрез охлаждане и се получава дестилат. От този дестилат посредством древна традиция се отделя розовото масло, а дестилатът в който е било разтворено маслото е розовата вода. 
Така приготвените розово масло и розова вода поемат към Роза Импекс за влагането им в козметични продукти, както и за разфасоване на розовата вода в опаковки за персонална употреба.
Розовата вода се  съхранява в специални помещения с определена температура и влажност на въздуха. Съхранение, технологичен процес и експедиране на продуктите се извършват спрямо изискванията на ISO 9001:2008, GMP  - ISO 22716: 2007 и ISO 14001: 2004, по които фирмата е сертифицирана. Роза Импекс работи по най-съвременните технологии, с модерно оборудване и иновациите в козметиката. Контрол се извършва на входящите суровини, във всеки един етап от технологичния процес, както и на готовия продукт.
На розовата вода се изследват останалато малко натурално количество спирт, рН на продукта, както се следят и органолептичните показатели.  
И ето, този безценен продукт е готов да се облече в красива опаковка, за да може да достигне до всички краища на света, като посланник на любовта и красотата на България. Опаковането се извършва с най-съвременното оборудване, като така се гарантира безопасното транспортиране и съхранение на продукта.
„Една българска роза...... едно откъсване от всички човешки
проблеми, грижи и вселяване с душата си в безгрижните
цветове на розата!
... една изживяна любов, като миг от сбъдната мечта!"

 

29
May

Роза Импекс на изложението PLMA в Амстердам, Холандия, 29-30 Май

Очакваме Ви на изложението PLMA в Амстердам, щанд N-3717.
.. защото нашата мисия е да разпространяваме качествената българска козметика и по света!

 

28
Feb

Козметична компания "Роза Импекс" е удостоена с поредна награда

Този път тя е  от конкурса "Годишни национални награди по безопасност и здраве при работа" за 2017 г., който се провежда ежегодно от Фондация "Център за безопасност и здраве при работа".
 

 

Харесайте ни във Фейсбук

06
Dec

Аврамов безпрецедентно спечели вниманието на аудиторията в известен пловдивски клуб и цяла България

Скъпи, приятели!
За пореден път искаме да споделим нашата гордост с Вас! Eдин уникален български певец представи своя нов сингъл, с нашата подкрепа и спонсорство. Краси Аврамов безпрецедентно спечели вниманието на аудиторията в известен пловдивски клуб и цяла България, със своята нова песен „Самоконтрол“ (Keep control), дело на американската текстописка и композитор Анна Монтгомъри, с прекрасния аранжимет на DJ Роско. 
За пореден път заявяваме еднозначно, че Rosa Impex обича качеството и подкрепя не само българския театър, кино и култура, а също и хубавата българска музика! За нас е чест!

 

Харесайте ни във Фейсбук

06
Nov

Пловдивската козметична компания „Роза Импекс“ в подкрепа на филмa „Възвишение“

Предпремиерната прожекция на игралния филм „Възвишение“ в Пловдив, която предстои днес, на 6 ноември, се осъществява с любезната подкрепа на пловдивската козметична компания „Роза Импекс“.
„Веднага откликнахме на поканата на продуцентите на „Възвишение“ и с удоволствие и гордост приехме да станем партьор на филма. Комбинацията между толкова стойностно литературно произведение и силния екип, застанал зад реализацията на филма, са сериозна заявка за принос към българското кино, към който ние бихме искали да сме съпричастни“, каза Милена Георгиева, Директор Маркетинг и Реклама на Роза Импекс. „Вярваме, че благотворителността е визитната картичка на всеки успял човек, а помощта за култура и образование са инвестиция, която се връща директно в бизнеса“.
„Благодарим на Роза Импекс за безрезервната подкрепа и доверието. За тези три години почукахме на много врати в търсене на партньори. Да се търсят пари за каквато и да е кауза в България не е лесно. Потребността да се дарява за култура пък е още по-малко разбрана и прави мисията трудно осъществима. Роза Импекс откликна без колебание и с много искреност в желанието за съпричастност. Можем само да си пожелаем повече радетели за българската култура да следват примера на хората зад „Роза Импекс“, каза Иван Дойков, продуцент на игралния филм „Възвишение“.

виж трейлъра

За филма:
Добил сериозна популярност, романът „Възвишение“ на Милен Русков ще оживее на голям екран на 10 ноември 2017 година. Игралният филм е режисиран от Виктор Божинов, снимал най–знаковите епизоди на хитовата поредица “Под прикритие” и редица други телевизионни проекти. Операторската работа е поверена на талантливия Антон Бакарски, а музиката към филма е дело на композитора Петър Дундаков. Продуцент е Иван Дойков, в чието портфолио също влиза сериалът „Под прикритие", както и най–гледаният български игрален филм „Мисия Лондон". 
Копродуценти на филма са Оксана Шаламанова (“ОЛ СТАРС ИН”), БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ, Нина Алтъпармакова (“БУЛФИЛМ”), филмово студио “Ню Бояна”/”Nu Boyana” и Дрийм Фактори.
Проектът се реализира и с финансовото съдействие на ИА „Национален Филмов Център“, програма Евроимаж и е подкрепен от Столична община в лицето на кмета Йорданка Фандъкова и Комисията по култура и медии към 43-то Народно събрание.
Филмовият проект „Възвишение“ се базира на едноименния роман на Милен Русков, който се нарежда в челните места на класациите за най-търсени книги у нас от своето излизане през 2011 г. досега. Романът получава редица отличия, а през 2014-та година печели наградата за литература на Европейския съюз (European Union Prize for Literature). 
Сценаристи на филма са Нели Димитрова, Виктор Божинов и Милен Русков, който е и автор на диалозите.

За контакт 
ПР агенция на филма:
  
Е: nina@keycom.bg 
T: +359 897 859 952