Въстановяващ шампоан с Арганово масло | Козметична компания Роза импекс

Въстановяващ шампоан с Арганово масло

Spa Master Professional - Arganic & Repair Line

250 ml

ПОКАЗАНИЯ ЗА ПРИЛАГАНЕ
За много повредени, порести, накъсващи се коси от всеки тип (тънка, нормална и твърда) и от всякакъв вид увреждания: химическа обработка или неблагоприятни фактори на въздействие (слънце, сешоар и др.).

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Нежно почиства, възстановява повредената структура, изглажда повърхността, а така също и прониква в косъма. Придава блясък, подхранва и укрепва косъмните фоликули. Успокоява, подходящ за чувствителна кожа.

СПИСЪК НА АКТИВНИ СЪСТАВКИ
Високата концентрация на арганово масло, Рanthenol и витамин РР прониква във вътрешната структура на косъма, като спомага за укрепване на корените. Подхранва, възстановява, придава блясък и еластичност на косата.
1)Арганово масло (Argania Spinosa kernel oil) – богат на токофероли, каротеноиди, незаменими и ненаситени мастни киселини. Маслото на арганово дърво овлажнява косата по цялата й дължина, предотвратява появата на накъсани краища. Като резултата косите стават меки, послушни и копринени.

2) Пантенол (Panthenol) – компонент, който овлажнява кожата и косата. Прониква в кутикулата на косъма, придава блясък, спомага за гъвкавостта и еластичността на косата. В същото време успокоява, премахва раздразнението от кожата на главата.

3)Витамин РР – улавя свободните радикали и забавя процеса на стареене на косъма.

ПРИЛАГАНЕ И ДОЗИРАНЕ
3-5 мл се разреждат с вода и се разпенват, след което пяната се нанася в зоната на корените, извършва се хигиенично измиване. Пяната се нанася повторно и се разпределя по цялата дължина, оставя се за 1-2 минути за подсилване на възстановяващия ефект.

Още продукти от серията