Балсам за боядисана коса | Козметична компания Роза импекс

Балсам за боядисана коса

SPA MASTER PROFESSIONAL - PROTECT LINE

200 ml

ПОКАЗАНИЯ ЗА ПРИЛАГАНЕ
Запазване на цвета на боядисаната коса.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Благодарение на COLOR PROTECT SYSTEM от млечни протеини, кокосово и рициново масло, запазва цвета на боядисана коса, поддържа интензивността на цвета между боядисванията. Иновативният комплекс придава гладкост и антистатичен ефект и невероятен блясък на косата. Специално създаден за запазване на цвета на боядисаната коса задълго.

СПИСЪК НА АКТИВНИ СЪСТАВКИ
1) Рициново масло (Hydrogenated castor oil) - притежава омекотяващо, влагозадържащо и регенериращо действие, съдържа балансиран комплекс от витамин Е и каротиноиди, ефективно забавя процеса на преждевременното стареене на клетките.

2) Кокосово масло (Hydrogenated Coconut oil) - Маслото от кокос се състои 50% от лауринова
киселина. Това е най-наситената мастна киселина, която е идентична по състав на естествените белтъци на кожата и косата. Благодарение на високото съдържание на лауринова киселина, кокосовото масло прекрасно „се вгражда” в стените на косата и „закърпва” всички увреждания на косменото стъбло, в това число и цъфтящите връхчета. Съдържа витамини А, С, Е – природни антиоксиданти и витамини за красива коса и здрава кожа. Укрепва и подхранва косата, подобрявайки външния й вид и общото състояние. Благодарение на способността си да създава на повърхността на косата защитен филм, отлично защитава, омекотява и изглажда косата

3) Масло от пшеничен зародиш (Triticum vulgare germ oil) - съдържа 25% протеин, който е основен строителен материал косъмния фоликул. Маслото е богато на витамин Е – най-мощният растителен антиоксидант и е перфектна грижа за боядисвана, увредена, отслабнала коса.

4) Млечните протеини и глицерина активно хидратират и възстановяват структурата на косъма.

ПРИЛАГАНЕ И ДОЗИРАНЕ
С масажиращи движения равномерно нанесете върху чиста влажна коса 3-7 гр., оставете за 1-2 минути, разрешете косата. Измийте обилно с топла вода.

Още продукти от серията