Слънцезащитен спрей-олио за тяло с отслабващ ефект SPF 30 | Козметична компания Роза импекс

Слънцезащитен спрей-олио за тяло с отслабващ ефект SPF 30

LEGANZA SUN

200 ml

Оптимална защита с охлаждащ ефект срещу UV-лъчите. Предпазва клетките от кожно стареене и агресивни външни влияния. Специалната съставка UNISLIM™ разгражда мастните натрупвания, стяга и оформя силуета. Това е най-веселия начин за отслабване: забавления+оформяне на силуета.

UNISLIM™ е френска активна съставка състояща се от зелено кафе и Yerba Mate. Намалява размера на адипоцитите и способства разрушаването на липидите, както и тяхно проникване. Вложен в слънцезащитен продукт изпълнява ролята на козметична липосукция.

- Отслабващ ефект  {UNISLIM™}
- Охлаждащ ефект
- Не мазна формула
- Без бели следи
- Спрей-формула за лесно нанасяне
- Висока защита

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Нанесете продукта обилно по цялото тяло преди да се изложите на слънце. Намаляването на количеството  значително понижава нивото на защита. За поддържане на защитата продуктът трябва да се нанася отново и многократно, особено след изпотяване, плуване или избърсване.

ВНИМАНИЕ: Не се излагайте прекалено дълго на слънце дори когато употребявате слънцезащитни продукти. Не излагайте бебета и малки деца на директна слънчева светлина. Прекомерното излагане на слънце представлява сериозна заплаха за здравето. Съдържа алкохол. Да не се използва от деца. Дръжте далеч от пламък, лесно запалими предмети или нажежени предмети. Да не се прилага върху лицето, очите или върху раздразнена кожа. В случай, че част от продукта попадне в тези зони веднага изплакнете обилно с вода. 

Още продукти от серията