Шампоан за ежедневна употреба | Козметична компания Роза импекс

Шампоан за ежедневна употреба

Spa Master Professional - Technical series

250 ml

ПОКАЗАНИЯ ЗА ПРИЛАГАНЕ
Прекрасен шампоан, с меки измивни детергенти. Универсален ежедневен продукт.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Шампоанът нежно почиства, интензивно овлажнява косата и кожата на главата. Придава блясък, възстановява увредената структура, изглажда повърхността, спомага за гъвкавостта и еластичността на косата, подхранва и укрепва косъмните фоликули.

СПИСЪК НА АКТИВНИ СЪСТАВКИ
GREEN COМPLEX от зелен чай и коприва придава блясък и прави косата копринено мека. Съдържа Panthenol.

-Екстракт на зелен чай (Green Tea Extract / Camellia Sinensis Leaf Extract) – Екстрактът е извлечен от листата на храст зелен чай, наричан Китайска камелия. Съдържа в голямо количество полифеноли и катехини. Неутрализира опасните свободни радикали. Превъзходен компонент за използване в серия на натурални козметични продукти. Притежава дезодориращо действие, прилагано като антиоксидант в козметични продукти, съдържа UV филтър, който защитава косата от ултравиолетови лъчи при слънчеви вани и осигурява защита срещу фотостареене. Съдържащият се в екстракта кофеин подобрява микроциркулацията на кръвта и подхранването на кожата, намалява отичането, придава на кожата еластичност.

-Екстракт от коприва (Urtica Dioica extract) – този растителен екстракт притежава противовъзпалителни, стягащи и стимулиращи кръвообращението качества. За оздравяване копривата се използва от древни времена, с отварата изплакват косата за придаване на блясък и втриват в кожата за борба срещу пърхота и за засилване на растежа на косата. Прави косата мека и блестяща.

-Пантенол (Panthenol) – възстановява увредената структура, заглажда повърхността, като прониква във вътрешността на косата. Подхранва и укрепва корените. Компонент, който овлажнява кожата и косата; прониква в кутикулата на косата и я увеличава, а също така я обвива за придаване на блясък. Спомага за гъвкавостта и еластичността на косата.

ПРИЛАГАНЕ И ДОЗИРАНЕ
3-5 мл се разреждат с вода и се разпенват, след което пяната се нанася в зоната на корените, извършва се хигиенично измиване. Пяната се нанася повторно и се разпределя по цялата дължина, оставя се за 1-2 минути за терапевтично въздействие.

Още продукти от серията