Флуид за коса с витаминен комплекс | Козметична компания Роза импекс

Флуид за коса с витаминен комплекс

SPA MASTER PROFESSIONAL - COMPLEX LINE

125 ml

ПОКАЗАНИЯ ЗА ПРИЛАГАНЕ
За много пореста, увредена и пресушена коса.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Осигурява улесняване при оформяне на прическа на най-трудно податлива коса. Помага да се скрият дефектите и уврежданията. Моментално възстановяващо действие. Уникалният концентрат с витаминен ENERGY COMPLEX възстановява, предпазва от чупливост и цъфтене на връхчетата. Предпазва косата от вредни външни въздействия. Прави я поддържана и послушна.

СПИСЪК НА АКТИВНИ СЪСТАВКИ
-Витамин Е – мощен природен антиоксидант, притежаващ регенериращо действие. Блокира действието на свободните радикали.

-Витамин С – поддържа косата здрава, красива и се грижи за кожата на главата.

-Витамин F - маслоразтворим витамин, смес от ненаситени мастни киселини линолова, линоленова и арахидонова. Спомага за запазване на хидролипидния баланс на кожата на главата и за ускоряване на растежа на косата.

-Шафраново масло (Carthamus tinctorius seed oil) – използва се благодарение на омекотяващите и хидратиращите си качества. Шафранът съдържа до 75% линолова киселина. Притежава омекотяващи и хидратиращи свойства. Маслото от шафран бързо прониква в увредените участъци на кортекса, активно овлажнявайки и подхранвайки косата.

-Бадемово масло (Prunus amygdalus dulcis oil) – подхранва корените и стимулира растежа на косата, придава еластичност и блясък. Благодарение на високото си съдържание на олеинова киселина, то лесно попива и се разпределя по косата.

ПРИЛАГАНЕ И ДОЗИРАНЕ
С 1-2 впръсквания се разпределя по косата, като се започне от връхчетата. Започнете оформянето на прическа.

Още продукти от серията