Шампоан за дълбоко почистване | Козметична компания Роза импекс

Шампоан за дълбоко почистване

Spa Master Professional - Technical series

250 ml

ПОКАЗАНИЯ ЗА ПРИЛАГАНЕ
Използва се за дълбоко и интензивно почистване на косата от силни замърсявания и продукти за стайлинг.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Деликатен шампоан, не заплита и не изсушава косата, съдържа екстракти от лимон и кафяви морски водорасли, активно хидратира и възстановява структурата на косата, прави я копринена.

СПИСЪК НА АКТИВНИ СЪСТАВКИ
• Екстракт от Лимон (Citrus Limon Fruit Extract) – богат на витамин С. Притежава антиоксидантно и освежаващо действие, почиства косата в дълбочина и я оставя мека и здрава.

• Екстракт от Кафяви морски водорасли (Fucus Vesiculosus extract) –възстановява минералния баланс, спомага укрепването на коренната система на космените фоликули. Активно овлажнява и ревитализира косата.

• Ментол (Menthol) – извлича се от ментово етерично масло. Охлаждащото действие на ментола върху кожните рецептори позволява да се намалят раздразнението и сърбежа. Действа успокояващо и освежаващо на кожата на главата.

ПРИЛАГАНЕ И ДОЗИРАНЕ
3-5 мл се разреждат с вода и се разпенват, след което пяната се нанася в зоната на корените, извършва се хигиенично измиване. Пяната се нанася повторно и се разпределя по цялата дължина, оставя се за 1-2 минути за терапевтично въздействие.

Още продукти от серията