Овлажняващ шампоан за коса с екстракт от Българска Роза | Козметична компания Роза импекс

Овлажняващ шампоан за коса с екстракт от Българска Роза

Spa Master Professional - Bulgarian ROSES Line

250 ml

ПОКАЗАНИЯ ЗА ПРИЛАГАНЕ
Суха, пореста, увредена, чуплива, с кичури, изсветлявана или блондирана коса от всички типове (тънка, нормална и твърда). Подходящ за чувствителна кожа.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Шампоана нежно почиства и интензивно овлажнява кожата на главата. Притежава успокояващо действие. Екстрактът от роза нежно обвива косата и предотвратява от загубата на влага. Косата придобива жизнен блясък и прекрасен аромат.

СПИСЪК НА АКТИВНИ СЪСТАВКИ
Съдържа висока концентрация на екстракт от българска роза и Рanthenol. Иновационната технология от кондиционери и силикони – CARE–IN-SYSTEM спомага за задържането им в структурата на косата.

1)Екстракт от Българска роза (Rosa Damascena flower Extract) – Всяка капка от етеричното масло в екстракта от роза носи концентриран аромат на безброй розови пъпки. Спомага за подмладяване, изглаждане на косата, повишаване гъвкавостта и еластичността, премахване раздразнението и лющенето на кожата, хармонизиране на обменните процеси.

2) Пантенол (Panthenol) – компонент, който овлажнява кожата и косата. Прониква в кутикулата на косъма, придава блясък, спомага за гъвкавостта и еластичността на косата. В същото време успокоява, премахва раздразнението от кожата на главата.

3) Кондициониращ комплекс Silplex J2-S – Канадски патентован комплекс за 2-фазно кондициониране, представляващ анионен и катионен силиконов полимер. Невероятен блясък и копринен допир. Вие ще забравите, какво е заплетена коса.

ПРИЛАГАНЕ И ДОЗИРАНЕ
3-5 мл се разреждат с вода и се разпенват, след което пяната се нанася в зоната на корените, извършва се хигиенично измиване. Пяната се нанася повторно и се разпределя по цялата дължина, оставя се за 1-2 минути за подсилване на възстановяващия ефект.

Още продукти от серията