Двуфазен овлажняващ спрей за коса с екстракт от Българска Роза | Козметична компания Роза импекс

Двуфазен овлажняващ спрей за коса с екстракт от Българска Роза

Spa Master Professional - Bulgarian ROSES Line

140 ml

ПОКАЗАНИЯ ЗА ПРИЛАГАНЕ
Суха, пореста, увредена, чуплива, с кичури, изсветлявана или блондирана коса от всички типове (тънка, нормална и твърда).

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Подобрява структурата на косата и значително улеснява разресването, дори и на силно заплетени кичури. Премахва статичния ефект. Защитава от пресушаване при оформянето на прическа със сешоар и на слънце.

СПИСЪК НА АКТИВНИ СЪСТАВКИ
Иновационна TWO-PHASE SYSTEM се състои от:
1 ФАЗА – мляко с екстракт от роза (Rosa Damascena flower) за екстремално овлажняване.
Всяка капка от розовото мляко носи концентрирани аромати на безброй розови пъпки.
Спомага за подмладяване, изглаждане на косата, повишаване гъвкавостта и еластичността, премахване на раздразнението и лющенето на кожата, хармонизиране на обменните процеси.

2 ФАЗА– специална система от кондиционери, която съхранява влагата за дълго време. Спомага за подобряване структурата на косата и значително облекчава сресването на силно заплетени коси - за модно, ефектно и дълготрайно стилизиране
Кондициониращ комплекс Silplex J2-S – Канадски патентован комплекс за 2-фазно кондициониране, представляващ анионен и катионен силиконов полимер. Невероятен блясък и копринен допир. Вие ще забравите, какво е заплетена коса.
ПРИЛАГАНЕ И ДОЗИРАНЕ
Разклатете преди употреба, за да смесите двете фази. Нанесете 2-6 впръсвания върху влажна или 2-4 впръсквания върху суха коса. Започнете оформянето на прическа.

Още продукти от серията