Basic color Spa Master Professional | Козметична компания Роза импекс

Basic color Spa Master Professional

Професионална боя за коса SPA MASTER PROFESSIONAL

100 ml

SPA MASTER™ molecular cosmetics – уникално съчетание от наука и природа. Ние се грижим за здравето на Вашите коси, като използваме само най-новите технологии и натурални компоненти.

Преимущества на SPA MASTER molecular cosmetics

 

ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНА козметика – основана на най-новите разработки на френската лаборатория SEDERMA.

 

ОРГАНИЧНА козметика – за синтеза на суровините са използвани 100% натурални екстракти от растения и масла от целия свят.

 

МОЛЕКУЛЯРНА козметика – козметична компания РОЗАИМПЕКС произвежда продукти с помощта на уникални високотехнологични хомогенизатори, което води до получаване на микромолекулярен състав, допринасящ за дълбокото проникване на компонентите в кожата и косата.

 

МНОГОФУНКЦИОНАЛНА  козметика – благодарение на голямото количество активни компоненти всеки продукт е уникален и изпълнява няколко функции.

 

ЕФЕКТИВНА козметика – притежава висока степен на усвояване на активните компоненти и осигурява мигновен резултат.

 

УНИКАЛНА козметика – в състава на продуктите са използвани ингредиенти, които е трудно да срещнеш в масовите козметични брендове.

 

ДОСТЪПНА козметика – благодарение на принципните позиции на бренда, ние създаваме продукция премиум клас на достъпна цена.

В резултат на съвременната разработка се е получила уникална процедура по «SPA-боядисване»  на косата, чрез свързване на SPA CREAM COLOR и ELIXIR VITAL.

Действието на тези два продукта е в резултата на състава им:

Екстракт от Роза  -  ROSA  DAMASCENA – хидратира косата и кожата на главата, предотвратява дразненето при боядисване.

CERAMIDE A2™ – възстановява структурата на косата по време на боядисването, запълва междуклетъчното пространство

и повредени части на косата.

MERQUAT - специален полимерен кондиционер за блестяща и жива коса, създаващ ламиниран слой на повърхността на кутикулата (най-горния слой на косата).

МАСЛО ОТ МАКАДАМИЯ –  хидратира, спомага за възстановяване на междуклетъчното пространство и реструктуриране на косата.

ТЕЧЕН КЕРАТИН – уплътнява и спомага за възстановяване на увредените участъци на кортекса (централната част на косъма).

МАСЛО ОТ ГРОЗДОВИ СЕМКИ – благодарение на голямата количество токоферол в маслото се осигурява мекота на проникване на пигментите и устойчивост на оцветяването.

 

Добавената ударна доза на MERQUAT, кондиционер от ново поколение е за по-голяма ефективност и устойчивост на ламинирането при боядисани коси.

 

ВНИМАНИЕ:

При БОЯДИСВАНЕ използвайте маска INTENSIVE от BASIC Line. Оцветяващата смес се измива се измива с помощта на шампоан и балсам POST COLOR от BASIC Line. 

За устойчивост на цвета и продължителен ефект се използва GSP-T CONCENTRATE от PROTECT Line. 

При ДОМАШНА УПОТРЕБА в продължение на първите две седмици след «SPA-боядисването» или при грижа за коса се използват продуктите от PROTECT Line. След тези две седмици или при необходимост от интензивна терапия на косата се изпалзват продуктите от от ROSES Line (за овлажняване), ARGANIC Line (за възстановяване), KERATIN Line (за реконструкция), MACADAMIA Line (за лифтинг на косата). 

За грижа, терапии, защита и стайлинг на косата използвайте продуктите от серия FIX Line.

Още продукти от серията